Agv Eteres Mono Matt Black Açık Kask (AGV-18468001.004)

Marka : Agv
Fiyat : 6.390 TL(KDV Dahil)
 
 

ETERES

Konfor ve koruma, şehri keşfetmek için. Her şehir içi seyahati özgürlük ve güvenlik içinde üstlenmek için AGV açık yüz kaskı.

 

HER YOLCULUĞUNDA GÜVENLİK

AGV Extreme Safety tasarım protokolü sayesinde Eteres, ECE22.06 standardının gerektirdiği tüm sıkı özellikleri karşılayarak üstün bir güvenlik seviyesi garanti eder. Vizör, çene çizgisinin ötesine uzanarak yüzü korumak için tasarlanmıştır ve tam kapsama sağlar. İki dış kabuk boyutu ve üç boyutta geliştirilen çok yoğunluklu EPS ile kask her alanda maksimum koruma sağlar. Mikrometrik çelik tutma sistemi son derece güvenli, pratik ve hızlıdır ve güvenilir ve rahat bir sabitleme sağlar. Bu, her motosiklet sürüşünüze eşlik eden güvenlik anlamına gelir.

 

NET GÖR, DAHA İYİ GÖR

Çizilmeye dayanıklı kaplamalı vizör, UV ışınlarına karşı tam koruma sağlar ve geniş bir görüş alanı garanti ederek her türlü ortamda optimum görüş sağlar. Güneş vizörü, vizör mekanizması için kapağın üzerinde stratejik olarak konumlandırılmış bir yan kol kullanılarak kolayca etkinleştirilebilir. Kablo sistemi hareketi son derece akıcı hale getirir. Vizörü çıkarmak basittir ve herhangi bir alet gerektirmez, bu da Eteres'in yalnızca güneş vizörü etkinken bile kullanılmasına olanak tanır. Bu, her ışık durumunda daha fazlasını, daha erken ve daha iyi görebilmek anlamına gelir.

 

İÇERİDE SADECE KONFOR

Merkezi üst hava deliği kaskın içinde optimum hava değişimini sağlayarak hassas hava akışı düzenlemesine olanak tanır. İçerisi rahat olan kask, her motosiklet sürücüsünün özel ihtiyaçlarını karşılamak için yanak pedlerini farklı kalınlıklarda kişiselleştirme seçeneğiyle ultra konforlu bir uyum sunar. Eteres'in içi, gözlük kullanıcıları için bile konforlu bir uyum sağlamak üzere tasarlanmış yumuşak, yüksek kaliteli kumaşlar kullanılarak yapılmıştır. Hem tepe hem de yanak pedleri her zaman maksimum tazelik için kolayca çıkarılabilir ve yıkanabilir. Bu, iç kalite, daha uzun süre konfor anlamına gelir.


 

 

Eteres, ECE2206 homologasyonuna sahip, termoplastik malzemeden yapılmış ve her şehir macerasında selede koruma ve konfor sunmak üzere tasarlanmış yeni AGV  kaskıdır . Kask, hem standart konfigürasyonda hem de vizörsüz, yani sadece pratik güneş vizörüyle takılmak üzere tasarlanmıştır. Daha fazla yüz koruması sağlamak için uzatılmış vizöre sahip temiz ve belirgin bir tasarıma sahiptir . Tüm yıl boyunca optimum konfor için, üst hava girişi uyarlanarak havalandırma ayarlanabilir. Eteres'in iç kısımları mümkün olduğunca özelleştirilebilir bir uyum sunmak üzere geliştirilmiş ve tasarlanmıştır : Aslında, toplam 18 olası konfigürasyon için, tüm kask boyutları arasında mükemmel şekilde değiştirilebilir farklı kalınlıklarda yanak pedleri mevcuttur . Dahası, yanak pedleri şakak bölgesinde daha incedir ve sürücülerin gözlük veya güneş gözlüğü takarken bile kaskı rahatça takmasını sağlar. Tüm iç kısımlar ve çene kayışı tamamen çıkarılabilir ve yıkanabilir. Çok yoğunluklu EPS, en hassas olanlar da dahil olmak üzere başın tüm bölgelerinde maksimum koruma sağlar. Eteres, maksimum pratikliği garantileyen bir kasktır: Günlük işe gidip gelme sırasında, mikrometrik kapatma özelliği , hırsızlığa karşı koruma halkası ( kaskı maksimum güvenlikte saklamak için de kullanışlıdır) ve en modern iletişim sistemleriyle uyumluluğu, tam bir özgürlük içinde sürüş için olmazsa olmaz özelliklerdir.

İÇ KISIM

Tüm boyutlar arasında değiştirilebilir yanak pedleri

DrySpeed: anında ter emilimi

Özellikle gözlük takmaya olanak verecek şekilde tasarlanmıştır

Genel iletişim sistemine hazır

Çıkarılabilir ve yıkanabilir iç kısımlar

TUTMA SİSTEMİ

Hırsızlık önleme halkası

Çelik mikrometrik

KABUK

2 kabuk boyutu

Yüksek Dirençli Termoplastik

3 boyutta geliştirilen çok yoğunluklu EPS

HAVALANDIRMA

1 ön havalandırma

Ayarlanabilir hava delikleri

VİZÖR

Çizilmez ve UV korumalı vizör

Entegre çizilmez güneş siperliği, alet kullanmadan çıkarılabilir

AĞIRLIK

İlk kabuk boyutunda 1.345 gr

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR