Agv irides Mono Matt Black Açık Kask (AGV-18469001.002)

Marka : Agv
Fiyat : 7.790 TL(KDV Dahil)
 
 

IRIDES

Günlük yollarda konfor ve koruma. Şehri keşfetmek için açık yüzlü kask.

 

HER YOLDA GÜVENLİK

AGV Extreme Safety tasarım protokolü sayesinde Irides, sıkı ECE22.06 yönetmeliğinin gerektirdiği tüm özellikleri karşılar. Kaskın tüm bölgelerinde maksimum koruma, dış kabuk ve üç boyutta geliştirilen çok yoğunluklu EPS astarı tarafından garanti edilir. Geniş vizör, seyahat ederken son derece sabit kalan manyetik sabitleme sistemi sayesinde optimum çevresel görüş ve tam yüz koruması sunar. 2.000 N'den fazla kuvvete dayanabilen mikrometrik çelik tutma sistemi, büyük pratiklik ve aşırı güvenlik sunar. Irides, günlük yolculuklarınızda size eşlik edecek güvenli kasktır.

 

DAHA FAZLASINI VE DAHA İYİSİNİ GÖR

Vizör son derece geniş bir görüş alanı sunar, böylece yolun tüm kontrolü sizde olur ve engelleri önceden tahmin edebilirsiniz. Pinlock® 70 lensine uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır ve rahatsız edici buğulanma olmadan optimum görüş sağlar. Belirli ışık koşullarında, güneş vizörü kaskın alt kenarına yerleştirilmiş bir kaydırıcıyla etkinleştirilebilir ve kablo sistemi sayesinde özellikle akıcı bir hareket sağlar. Vizörü değiştirmek inanılmaz derecede hızlı ve kolaydır, çünkü herhangi bir alet gerektirmez.

 

İÇERİDE SADECE KONFOR

Ön hava deliği ayarlanabilir ve eldiven takarken bile kolayca etkinleştirilebilir. Kaskın dışındaki ve içindeki hava arasındaki bu sürekli değişim, hoş ve etkili bir ısı düzenlemesi sağlar. İçerisi rahat olan kask, her motosiklet sürücüsünün özel ihtiyaçlarını karşılamak için yanak pedlerini farklı kalınlıklarda kişiselleştirme seçeneğiyle ultra konforlu bir uyum sunar. Irides'in iç kısmı, gözlük kullanıcıları için bile rahat bir uyum sağlamak üzere tasarlanmış yumuşak, yüksek kaliteli kumaşlar kullanılarak yapılmıştır. Sarmalayıcı tasarım, maksimum kask stabilitesi sağlar.

 

İrides, günlük şehir içi seyahatlerde koruma ve konforu garanti etmek için tasarlanmış , ECE2206 homologasyonuna sahip, termoplastik malzemeden yapılmış yeni AGV açık Kasktır. Temiz ve modern bir tasarıma ve son derece hassas yan plaka detaylarına sahip bu kask, yüksek hızlarda bile maksimum stabilite ve konfor için VMS (Visor Manyetik Sistemi) manyetik kapatma mekanizmasına sahip, korumayla eş anlamlı olan uzun bir vizörle öne çıkıyor . Pinlock® 70 buğu ani sıcaklık değişiminin olduğu her koşulda optimum görünürlük sağlar. Kaskın içi rahatsız edici buğulanmaya neden olabilir. Kaskın içindeki termal konfor, kaskın içindeki sıcak hava ile dışarıdan gelen temiz hava arasındaki değişimi kolaylaştıran ayarlanabilir üst havalandırma deliği ve arka havalandırma ile garanti edilir. Irides'in iç konfigürasyonu, kişiselleştirme nitelikleri sayesinde optimum uyum sağlar : Farklı kalınlıklara sahip yanak pedleri mevcuttur, toplam 24 olası konfigürasyon için tüm kask boyutları arasında mükemmel şekilde değiştirilebilir . Tüm iç kısımlar ve çene kayışı tamamen çıkarılabilir ve yıkanabilir. Günlük şehir içi geziler için mükemmel olan Irides, son derece işlevsel bir kasktır: Günlük işe gidip gelirken, mikrometrik kapatma , hırsızlığa karşı koruma halkası (aynı zamanda kaskı maksimum güvenlikte saklamak için de faydalıdır) ve en modern iletişim sistemleriyle uyumluluk gibi özellikler gerçekten önemlidir. .

İÇ KISIM

Yanak pedleri tüm boyutlar arasında değiştirilebilir

DrySpeed: anında ter emilimi

Özellikle gözlük takılmasına izin verecek şekilde tasarlanmış uyum

Genel iletişim sistemine hazır

Çıkarılabilir ve yıkanabilir iç kısımlar

TUTMA SİSTEMİ

Hırsızlığa karşı halka

Çelik mikrometrik

KABUK

2 kabuk boyutu

Yüksek Dirençli Termoplastik

3 boyutta geliştirilen çok yoğunluklu EPS

HAVALANDIRMA

1 ön havalandırma

Ayarlanabilir hava delikleri

VİZÖR

Çizilmeye karşı dayanıklı ve UV korumalı vizör

Entegre çizilmez güneşlik, alet kullanmadan çıkarılabilir

Manyetik vizör kapatma sistemi

Çok adımlı vizör mekanizması

AĞIRLIK

İlk kabuk boyutunda 1.500 g

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR