Dainese Full Metal 7 Black Deri Eldiven (DNS-18100014.631)

Marka : Dainese
Fiyat : 24.690 TL(KDV Dahil)

Full Metal 7 Eldivenler, maksimum performans ve korumayı garanti etmek için tasarlanmış motosiklet eldivenleridir . Dayanıklı keçi derisinden yapılmış bu eldivenlerin eklemlerinde koruyucu Pro-Tek titanyum uçlar, avuç içi, parmaklar ve sırtta Kevlar uçların yanı sıra küçük parmak ve skafoide takviye bulunur.

Full Metal 7 Eldivenler, eklemleri ve elin arkasını korumak üzere tasarlanmış olup , son derece yüksek darbe koruması, titanyum sayesinde mükemmel kayma ve esnek ortak enjeksiyonlu eklemleri sayesinde olağanüstü düzeyde konfor ve el hareketliliği sağlar.

MotoGP™ şampiyonları tarafından giyilen bu profesyonel eldivenler konforu, hafifliği ve sürüş hassasiyetini en üst düzeye çıkararak sürücülerin tamamen performanslarına odaklanmasına olanak tanır. Kol ve parmakların önceden kavisli yapısı , sırttaki entegre gerilebilir parçalar, dörtlü parmaklar ve taban ve yeni mafsal çevresi, yüksek düzeyde konfor ve ergonomiyi garanti ederken aynı zamanda sürüş hassasiyetini artırır. İkonik tasarım ile Dainese'nin yüksek teknolojik standartlarının mükemmel karışımı olan Full Metal 7 Eldivenler, ek Seviye 2 sertifikasıyla birlikte, sınıfının en iyisi yarış eldivenlerinin en son evrimini bünyesinde barındırıyor. Full Metal 7 Eldivenin yapısı Dainese'nin yarış kıyafetleriyle mükemmel bir bağlantı sağlar .

ERGONOMİ

Ayarlanabilir manşet askısı

Elastik ve yüksek mukavemetli kumaş parmak uçları

Mikroelastik elastik ekler

Önceden kavisli parmaklar

Sıkma kayışı

ANA MALZEMELER

Aramid elyaf dikişi

Tambur boyalı keçi derisi süper yumuşak avuç içi

Keçi Derisi

PERFORMANS

Küçük parmakta DCP sistemi

Ergonomik PU mafsal koruma tabanı

Elin yan tarafında tek bir deri panel

Profesyonel El

Güçlendirilmiş deri avuç içi

Titanyum Pro-tek eklemleri

Parmak eklemlerini korumak için TPU kaydırıcılar

HAVALANDIRMA

Ön ve arka deliklerle sağlanan havalandırma

MALZEMELER

Sırtta ve avuç içinde aramit elyaf jarse

SERTİFİKALAR

CE sertifikalı eldivenler - Cat. II - Pr-EN 13594 Standart seviye. 2

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR