Dainese Karakum Ergo-Tek Black Tekstil Eldiven (DNS-1815973.631)

Marka : Dainese
Fiyat : 6.990 TL(KDV Dahil)

Karakum Ergo-Tek Magic Connection™, en sıcak iklimlerde her türlü maceraya hazır, hafif ve havalandırmalı yaz macera eldivenleridir. Havalandırmalı, örme, streç kumaştan ve avuç içi keçi

derisinden yapılmıştır , ihtiyaç duyduğunuz yerde yumuşaklık ve dayanıklılık sunarak motosiklet kontrolleri üzerinde büyük hassasiyet ve kontrol sağlar. Dainese teknolojisi, motosiklet sürüşünde el hareketinin anatomisini ve dinamiklerini inceleyerek geliştirilen parmak eklemlerindeki Ergo-Tek koruyucular , darbelere ve aşınmalara en çok maruz kalan alanları kaplayarak büyük hareket kabiliyeti ve güvenlik sunar. Dainese Magic Connection™ teknolojisi Manşet üzerinde, eldivenin uyumlu Dainese ceketlere kolayca sabitlenmesini sağlayan manyetik bir sisteme sahiptir, böylece her zaman elinizin altındadır ve yakıt doldururken veya kısa molalar sırasında kaybolmaz.

Eldivenin havalandırması ve hafifliği, uzun süreli kullanıma izin vermesi ve yırtmaçlı manşet kapatması sayesinde pratik oturması ile rahatlık garanti edilir.

ÖZELLİKLER

Dainese Akıllı Dokunuş

Magic Connection™ Sistemi

Yansıtıcı ekler

ERGONOMİ

Ayarlanabilir manşet kayışı

Önceden kavisli parmaklar

Daha iyi esneklik için parmaklarda streç ekleme

ANA MALZEMELER

Nefes alabilen ve elastik kumaş

Keçi derisi avuç içi

Palm takviyeleri

PERFORMANS

Ergo-Tek eklemler

CE sertifikalı eldivenler - Kat. II - EN 13594/2015 Standart kat. II Lev. 1

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR