Dainese Smart Jacket LS Sport Black Fluo Red Airbag Tekstil Mont (DNS-1D20040.628)

Marka : Dainese
Fiyat : 41.390 TL(KDV Dahil)

Smart Jacket LS Sport , bir yol giysisinde motosiklet korumasında evrimin zirvesi olan Dainese D-air® hava yastığı sistemini içeren havalandırmalı ve nefes alabilen motosiklet ceketidir.

Dirençli, esneyen, aşınma önleyici malzemelerden yapılan yapı ve dirsekler ve omuzlardaki Pro-Armor seviye 2 tip B koruyucular , maksimum konfor ve hareket özgürlüğü ile en yüksek düzeyde koruma ve koruma sağlar.

Smart Jacket LS Sport , bir Dainese spor ceketinin çok yönlülüğünü ve performansını Dainese D-air® hava yastığının zekası ve üstün korumasıyla birleştirir.Sürücü için tehlikeli durumları otomatik olarak algılayan ve patentli mikrofilament teknolojisine sahip hava yastığı Shield ile sırt ve göğsü korumak için devreye giren sistem. Bu özel teknoloji çözümü, sert koruyucu donanıma ihtiyaç duymadan tüm kapsama alanı üzerinde tek tip koruma ve şişirme sağlar. Orta bölümü havalandırmak için geniş ağ panellerle

en sıcak günlerde bile maksimum termal konfor garanti edilir . Ayarlanabilir dahili bel bandı , ceketin bele tam olarak oturmasını sağlar.

 

 

ÖZELLİKLER

2 dış cep

Yansıtıcı ekler

ERGONOMİ

Havalandırmalı Yapı

GENEL TEKNİK ÖZELLİKLER

Ayarlanabilir kemer

Bilek fermuarlı kapatma

ANA MALZEMELER

Mugello kumaşı

PERFORMANS

Sırt koruması Lev. 1: 1621.4 Standardına göre test edildi

Göğüs koruması Lev. 2: 1621.4 Standardına göre test edilmiştir

D-air® hava yastığı sistemi

Dirseklerde EN 1621.1 Seviye 2 Tip B sertifikalı Pro-Armor koruyucular

Omuzlarda EN 1621.1 Seviye 2 Tip B sertifikalı Pro-Armor koruyucular

 

cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR